ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποστολές πανελλαδικά εκτελούνται με την εταιρεία SPEEDEX, εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 3,50€. Για αγορές άνω των 39€ η αποστολή είναι δωρεάν. Η «PHARMAJOY» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή ιδία μέσα. Η αντικαταβολή χρεώνεται 2 ευρώ.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών (δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις Σάββατο-Κυριακή και αργίες) για όλη την Ελλάδα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης. Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν να διαχειριστούν οι εταιρείες courier και λόγω του μεγάλου φόρτου των μηχανογραφικών συστημάτων τους, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις αλλά και στην διαχείριση των παραγγελιών.

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεται ο πελάτης έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pharmajoy.gr .